Myymäläremontit

Onko toimipisteessäsi suunnitteilla myymäläremontti? Remontti on loistava ajankohta tuoda merkittävästi lisää tehokkuutta myyntiin!  Myymäläsi esillepano on osa myyntihenkilökuntaasi – sinä päätät, kuinka tehokas myyjä myymäläsi on!


Remontin yhteydessä on tärkeää paitsi kartoittaa tilantarve tuoteryhmittäin ja sijoittaa tuotteet optimaalisille paikoilleen hyllyissä, myös miettiä myymäläkierto asiakkaan käyttäytymisen kannalta parhaaksi mahdolliseksi. Remontin yhteydessä kannattaa hyödyntää kaikki mahdollisuudet tilan myynnillisyyden lisäämiseen paitsi kalustejärjestelyjen, myös myymälävisuaalien ja näyteikkunan osalta. 


Picos on apunasi myymäläremontin kaikissa vaiheissa, olipa tarpeesi sitten sitten koko myymäläremontin suunnittelu, myymäläkalustevalmistajan valinta, myymäläkierron suunnittelu, valikoima-analyysi, myyntianalyysi, esillepanojen toteutus, markkinointisuunnitelma, tai henkilökunnan koulutusKauttamme löytyvät kontaktit myös myymäläsuunnitteluun ja -kalustukseen sekä markkinointimateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen.